Nieuws

Biljartvereniging  N.G.T.R. zoekt nieuwe leden

Wij zijn een biljartvereniging die is aangesloten bij de K.N.B.B. Wij spelen wekelijks competitiewedstrijden in teamverband, met teams uitkomend  zowel in de DAG-competitie als in de AVOND-competitie.

Voor het komende biljartseizoen zijn wij dringend op zoek naar nieuwe leden. In principe kunnen wij iedereen plaatsen die interesse heeft om te biljarten. Ook is er eventueel plaats voor (complete) nieuwe teams.

Men kan zich reeds nu al aanmelden voor het volgend biljartseizoen. De competitieperiode loopt jaarlijks ongeveer van september tot april. Momenteel hebben wij 1 team  in de avondcompetitie en 3 teams in de dagcompetitie.

Men kan kiezen om in competitieverband uit te komen in K.N.B.B. verband in het district ’s-Hertogenbosch en Omstreken, in zowel de Avond competitie of de Dag competitie.

Ons clubhuis is biljartcentrum JBGB aan de Maassingel  474 (Aawijk Zuid, naast Oosterhof).

Als men interesse heeft of meer info wil hebben omtrent het lid worden bij N.G.T.R. kan men verdere info opvragen bij :

Voor de Avond competitie:

Frank van der Steen
E-mail:
Telefoon:   06-23804334   na 18.00 uur

Voor de Dag competitie

Wim Aanraad
E-mail:
Telefoon: 073-5215153

Beste leden,

Het bestuur van KNBB district 's-Hertogenbosch e.o. wenst alle leden prettige kerstdagen en een voorspoedig maar vooral ook gezond 2018!!

Namens het bestuur,

Karel Swarts
Voorzitter

 

Van 5 t/m 7 januari wordt bij Biljartvereniging Bergharen het 1e Open Nederlands Kampioenschap kader 57/2 georganiseerd. Ook wel de “koningsklasse” van de kleine tafel genoemd. 

Nieuw bij dit Open NK is dat de KNBB de ranking hanteert voor de plaatsing van de eerste 16 spelers, aangevuld met de spelers die zich via de prékwalificatie op 2 en 3 december, ook in Bergharen gespeeld, hebben verzekerd van een plaats in het hoofdtoernooi.

De top van Nederland is dan ook aanwezig. Onder hen de nr. 1 van de ranking: Lyon Megens uit Wijchen en spelend bij De Vriendenkring in Bergharen en één van de titelkandidaten. Vanuit ons district zijn Alex Ulijn en Eric Dericks van BV de Hazelaar erin geslaagd zich te plaatsen voor dit kampioenschap. Alex en Eric spelen beiden op vrijdag ieder in een poule van 3 spelers het hoofdkwalificatie toernooi. De poulewinnaars plaatsen zich voor het hoofdtoernooi op zaterdag en zondag.

Gratis entree

Gezien het succes bij de organisatie in 2016 van het NK 38/2 1e klasse en het talrijke publiek (met passen en meten konden de toeschouwers binnen) wijken we nu uit naar de theaterzaal van De Zandloper. Hier verrijst een echte biljartarena met 4 biljarttafels compleet met boarding en een heuse tribune. De toegang is gratis.  

Het kampioenschap begint op vrijdag om 10:00 uur met de hoofdkwalificatie waarbij in acht poules van drie spelers wordt gespeeld. De uiteindelijke poulewinnaars plaatsen zich voor het hoofdtoernooi op zaterdag. Zij maken in het hoofdtoernooi in 4 poules van 4 uit wie zich plaatsen voor de kwartfinale op zondag. Via het knock-out systeem gaat het dan verder naar de halve finale met als ultiem streven uiteindelijk de finale te winnen. En daarmee ook het kampioenschap van Nederland.                   

De entree is gratis!!

Adres:

Biljarthome Dorpshuis de Zandloper
De Weem 1
6617BG Bergharen

 

 

 

Biljartvereniging De Uitdaging is op zoek naar nieuwe leden. Dus wilt u graag competitie biljarten, maar bent u nog geen lid van een vereniging? Neemt u dan contact op met Alex Hoedemakers: 06-12919924 of  

De website is geactualiseerd. De komende tijd zullen er nog documenten toegevoegd worden. Mist u bepaalde informatie of heeft u andere suggesties laat het ons dan s.v.p. weten door een mail te sturen naar