Nieuws

In de periode van 6 augustus tot en met 21 augustus organiseert Biljartvereniging Café de Linden een driebanden toernooi.

In verband met de Corona regels zal er met maximaal 15 personen op 3 tafels gespeeld gaan worden, welke verdeeld zullen worden in poules van 5 spelers. Aanvang van de wedstrijden is  s‘ avonds om 19.00 uur en op zaterdagmiddag om 13.00 uur. Er zal gespeeld worden op alle avonden en zaterdagmiddag. Deelnemers/-sters kunnen uitsluitend vooraf aangeven welke tijd/dag zij verhinderd zijn.

Inschrijfgeld bedraagt € 10,00 per persoon voor aanvang van uw eerste wedstrijd te voldoen. Het totale inschrijfgeld zal als prijzengeld worden uitgekeerd en bij aanvang van het toernooi bekend zijn.

Inschrijven kan tot uiterlijk 27 juli bij Mieke Schenkels via e-mail adres:

Uw Naam

Uw Bondsnummer

Uw Moyenne

Uw e-mail adres


Eventuele verhinderde data. Deze dienen bij inschrijving te worden doorgegeven.

Namens Biljartvereniging De Linden hopen wij van harte op uw deelname

Beste leden,

 

Op de website staan de wedstrijdkalenders PK 2020-2021 en het inschrijfformulier. De datums van de gewestelijke finales zijn nog niet bekend. Zodra deze bekend zijn komt de gewestelijke wedstrijdkalender ook op de website te staan.

Let goed op de sluitingsdatums voor inschrijving en wacht dus niet te lang met inschrijven!

We hopen dat jullie ook dit jaar weer met velen in zullen schrijven voor de persoonlijke kampioenschappen, zodat we weer regelmatig voorwedstrijden moeten spelen en mooie finales mogen organiseren. 

 

Namens het betuur van KNBB district 's-Hertogenbosch e.o.

 

Karel Swarts
Voorzitter/secretaris

 

Ondanks dat wij niet weten hoe de Corona-crisis zich verder ontwikkelt en of we eind augustus kunnen starten met de competitie van het nieuwe seizoen, moeten we ons wel tijdig voorbereiden op het nieuwe seizoen.

Vanaf heden is de inschrijving voor het nieuwe seizoen geopend. De secretarissen en voorzitters van uw vereniging hebben hier vanmiddag een mail over ontvangen. 

In verband met de Corona-crisis en het verbod om bijeenkomsten te organiseren, kunnen wij nu nog geen datum vaststellen voor de algemene ledenvergadering. Zodra het weer toegestaan is bijeenkomsten te organiseren zullen wij een datum voor de algemene ledenvergadering vaststellen.

Wij hopen dat u goed door deze crisis komt en dat we met z'n allen straks weer onze geliefde sport kunnen beoefenen.


Met sportieve groeten,
namens het districtsbestuur

Karel Swarts 
Voorzitter/secretaris KNBB 's-Hertogenbosch e.o.