Nieuws

Op dinsdag 9 april en woensdag 10 april spelen de 5 poule winnaars van de dagcompetitie libre voor het districtskampioenschap. De beslissingswedstrijden worden gespeeld bij biljartcentrum Maassingel, Maassingel 474, 5215GM te 's-Hertogenbosch. De poule winnaars ontvangen z.s.m. na afloop van de competitie van de wedstrijdleider dagcompetitie (Theo van Beekveld) een uitnodiging voor de beslissingswedstrijden. 

Vrijdag 18 januari tot en met zondag 20 januari wordt bij biljartcentrum Maassingel (voorheen J.B.G.B.) de Gewestelijke finale kader 38/2 3e klasse gespeeld.

Aanvang vrijdag 19:00 uur, zaterdag en zondag 11:00 uur.

 

Biljartcentrum Maassingel
Maassingel 474
5215GM 's-Hertogenbosch

 

Vandaag hebben de teamleiders en secretarissen onderstaande mail ontvangen.

"Komend weekend van 8/9 december worden voor de moyennes herzien (avond en dag, libre en 3B). De aangepaste moyennes gelden m.i.v. maandag. Hou hier s.v.p. rekening mee! U kunt de herziene moyennes m.b.v. de Excel links in Biljartpoint downloaden voor uw Biljartcomputer. Als u dit maandag doet dan heeft u zeker de actuele moyennes.

Alle teamleiders met een e-mailadres in Biljartpoint en all secretarissen met een e-mailadres in de ledenadministratie ontvangen deze mail. Degenen die secretaris en teamleider zijn, of teamleiders bij meerdere teams ontvangen deze mail meerdere keren.

Met sportieve groeten,

Karel Swarts

Voorzitter/secretaris KNBB district ’s-Hertogenbosch e.o.

Voorzitter Gewest Midden Nederland

Lid Wedstrijd Commissie Breedtesport

Website district: www.knbb-shertogenbosch.nl
Website gewest MN: gewest-mn.knbbcarambole.nl