Vervolg landscompetitie

Beste leden,

We ontvangen steeds meer signalen van teams uit de avondcompetitie dat het lastig is om wedstrijden in te halen. Inmiddels zijn er al zoveel wedstrijden niet gespeeld, dat het voor diverse poules niet meer haalbaar is om de volledige competitie uit te spelen. Voor de dagcompetitie voorzien we op dit moment geen problemen.

De wedstrijdleiders van de avondcompetitie (libre: Astrid Martin, 3B: Eppo Ebbenn) zijn momenteel druk bezig om per poule te bekijken welke wedstrijden nog niet zijn gespeeld en wat nog realistisch is om te spelen. Wij verwachten dat we jullie eind volgende week, uiterlijk de week daarna, meer duidelijkheid kunnen verschaffen over het vervolg van de competitie.

Bij het bekijken van de mogelijkheden houden we er rekening mee dat per poule elk team in ieder geval evenveel wedstrijden heeft gespeeld. Het kan hierdoor wel voorkomen dat een al gespeelde wedstrijd wordt geschrapt (dit proberen we uiteraard te voorkomen) of dat niet tegen alle teams in de poule even vaak is gespeeld. Daar kunnen we helaas niets aan doen. We doen ons uiterste best om een en ander zo goed mogelijk te regelen en op een zo eerlijk mogelijke manier te komen tot huldiging van poulewinnaars en districtskampioenen. We hopen dat jullie hier begrip voor op kunnen brengen.

 

Met sportieve groeten,

Karel Swarts
Voorzitter/secretaris KNBB district 's-Hertogenbosch e.o.