Uitstel competitie tot januari 2021

Beste leden,

Aangezien de Corona maatregelen verder aangescherpt zijn en de horeca tot en met 11 november gesloten blijft, wordt de competitie uitgesteld tot januari 2021. In de loop van december kijken we op basis van de situatie dan of we in januari kunnen starten met de competitie. Doordat we vooraf rekening hebben gehouden met het risico dat de competitie uitgesteld of onderbroken zou worden, hebben we kleine poules gemaakt. Al we in januari kunnen starten kunnen we toch nog een hele competitie spelen.

Als de horeca na 11 november wel weer open mag, dan hervatten we wel z.s.m. de PK’s. Zoals we in eerdere mail al hebben gezegd, kunnen we PK’s indelen in locaties waar 1,5 meter afstand houden redelijkerwijs mogelijk is. Bovendien worden de PK’s overdag gespeeld en is het in de locaties meestal ook rustiger.

 

Het is voor iedereen een moeilijke tijd en alleen door ons allemaal aan de regels te houden kunnen we het aantal besmettingen omlaag krijgen. Let op jezelf, let op elkaar en blijf vooral gezond!

 

 

Met sportieve groeten,
Namens het betuur,

 

Karel Swarts
Voorzitter/secretaris KNBB district ’s-Hertogenbosch e.o.

Website district: www.knbb-shertogenbosch.nl
Website gewest MN: www.gewest-mn.knbbcarambole.nl